Access Bars

Als je al lange tijd gestrest bent, kun je geestelijk uitgeput raken. Wat het nog lastiger maakt, is dat geestelijke uitputting in onze maatschappij redelijk genormaliseerd is.
Het is niet gek om altijd maar ‘te druk’ te zijn.

Access Bars is een zachte drukpunten behandeling op het hoofd, die ervoor zorgt dat de energie in je lichaam weer gaat stromen waardoor fysieke en/of mentale blokkades in het lichaam worden opgelost. Hierdoor ontstaat er rust en ruimte in het hoofd en lichaam. Je ervaart helderheid en inzicht. Deze behandeling is zeer geschikt bij stress, vermoeidheid of belemmerende overtuigingen.

Access Bars zijn 32 drukpunten op de energiebanen die zich op en in het hoofd bevinden. Hierin liggen al je ideeën, gedachten, overtuigingen en emoties opgeslagen. Door deze punten (bars), in verschillende combinaties, zachtjes aan te raken ontlaadt alle informatie die daar ligt opgeslagen. En komt er ruimte en ontspanning in je lijf en je creëert nieuwe mogelijkheden in je leven. Je haalt als het ware oude blokkades weg om ruimte te maken voor nieuwe mogelijkheden.
Om in computertermen te spreken; je defragmenteert je harde schijf. Dit zorgt voor meer rust en ruimte in je hoofd.

Wanneer je een behandeling krijgt, lig je heerlijk ontspannen en volledig gekleed op de behandeltafel,

Een totale behandeling duurt ongeveer 1 uur.

Access Bars heeft al duizenden mensen geholpen meerdere aspecten van hun lichaam en leven te veranderen zoals: slaap, gezondheid en gewicht, angst, verlangen, stress en zo veel meer. Access Bars is een energetisch lichaamsproces voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning in lichaam en geest wil ervaren. Zeker in de drukke maatschappij van tegenwoordig is het fijn als er weer meer balans is tussen inspanning en ontspanning.

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat cellen ovaal worden als ze beïnvloed worden door gedachten, gevoelens en emoties. Wat kan zorgen voor ongemak of ziekte. Door het nalopen van de Bars kunnen cellen weer hun oorspronkelijke natuurlijke bolvorming aannemen.

Tevens is wetenschappelijk aangetoond dat een Access Bars Sessie invloed heeft op het elektrisch functioneren van de hersenen. Tijdens een Bars sessie bewegen de hersengolven naar Theta, de staat van diepe ontspanning vlak voor de slaapfase (Delta). Hierdoor krijg je toegang tot en kun je verandering aanbrengen in vastgezette gedragspatronen, overtuigingen, emoties en meningen die je huidige leven bepalen.